Dekorativ bild

Välkommen hem till dig.

Nobelbergets bostäder präglas av en stark identitet och mycket känsla. Varje detalj är genomtänkt för att förenkla din tillvaro och hålla över tid. Inredningen är stilren, uttrycksfull och beständig med fokus på funktionalitet.

Bostäderna har generös takhöjd och egen balkong, terrass eller privat uteplats mot innergården. Planlösningarna är utformade med öppna ytor där hela familjen får plats och där du kan bjuda vännerna på middag, samt en mer privat del med sovrum och bad. Nästan alla lägenheter är unika i sitt slag med egna kvaliteter.

→ Se vår projektbok (PDF, 52 sidor)

→ Se lediga lägenheter och priser

→ Se vår detaljerade lägenhetsbeskrivning  (PDF, 4 sidor)

→ Se vår detaljerade byggnadsbeskrivning  (PDF, 1 sida)

 

 

 

Hem med karaktär.

Hem med karaktär.

Som grund har vi valt en neutral färgskala som ger dig möjlighet att addera de färger och mönster du vill ha på möbler, textilier och inredningsdetaljer. Men vi har också adderat lekfullhet. Detaljer som bryter av. Någonting som överraskar ögat. Som en kakelplatta med mönsterskärning i badrummet och kökets mörka handtag som skapar kontrast mot de ljusa pärlgrå luckorna. Taket är slätt, utan skarvar och vitmålat. Precis som väggarna. Köket har borstad rostfri blandare samt arbetsbänk och stänkskydd i kompositsten. Ljusare grå nyanser återfinns i fönsterbänkarna av sten.

Ditt kök är också utrustat med snygga bekvämligheter som induktionshäll samt integrerad kyl/frys och disk- maskin. Bor du i någon av kvarterets större lägenheter har du ugn i högskåp och bor du i en femma har du dessutom en egen köksö.

 

Ljust och högt i tak

Ljust och högt i tak

Flera av bostäderna är genomgående eller placerade i hörn, vilket släpper in ljus och ger dig ett hem med utsikt i flera väderstreck. För att ta tillvara på takhöjden om 2,6 meter inreder vi lägenheterna med takanpassad förvaring, så att alla dina prylar får plats. Många bostäder har dessutom egen klädkammare.

Små detaljer som gör stor skillnad.

Små detaljer som gör stor skillnad.

I badrummen låter vi det beigevita kaklet brytas av mot ett golv i dovgrön klinker som klättrar upp en bit på väggen. Som en lekfull detalj får sockeln en diagonal mönsterskärning. Ytterligare färgkontrast skapas tack vare den vita arbetsbänken ovanför tvättmaskinen och torktumlaren.

För att göra din badrumstillvaro så bekväm som möjligt inreder vi med takdusch, duschvägg i glas, handdukstork samt spegelskåp och väggskåp som ger bra förvaring. Infällda spottar i taket är ännu en detalj som ger ditt badrum det lilla extra.

Bor du i någon av kvarterets fyror till femmor har du dubbla badrum. Ett med dusch och ett med badkar – så du slipper den värsta morgonrusningen.